Massage

Amber Cares geeft massages aan vrouwen.

Met een massage geef je het mooiste cadeau aan een ander of jezelf. Het is voeding voor lichaam en geest. Tijdens een massage ontmoeten hart en handen elkaar. Een massage zorgt dat je beter in je vel komt te zitten, ook letterlijk. Aangeraakt worden is van groot belang voor een gezonde menselijke ontwikkeling. Volgens bepaalde wetenschappelijke studies is het in het begin van het leven al belangrijk om baby’s te masseren. Het bevordert hun groei, verbetert hun stofwisseling en kalmeert hen. Daarom ben ik ervan overtuigd dat massage geen luxe is maar eerder een levenswijze. Aan de ene kant heeft massage een rustgevende invloed op onze hersenen, aan de andere kant stimuleert het ons energieniveau. Een Massage creëert evenwicht tussen lichaam, geest en ziel.

Ontspanningsmassage

Met een goede ontspanningsmassage kun je zowel lichamelijk als geestelijk werken aan het behoud van een goede gezondheid. Met een ontspanningsmassage kom je helemaal los van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat jouw lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn. Als een ontspanningsmassage goed wordt uitgevoerd is de ademhaling dieper, worden spieren en pezen soepeler, en wordt het lichaam beter doorbloed, waardoor de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd wordt en komt er rust in je hoofd.

Deelmassage

Je kunt er ook voor kiezen een deelgebied van het lichaam te laten masseren. Denk hierbij aan je rug, nek, schouders en hoofdhuid. Vooral bij  rug- en hoofdpijnklachten kunnen we u dit aan raden. Uiteraard is het ook mogelijk om het gehele lichaam te laten masseren. (rug, schouders, nek, hoofdhuid, armen, handen, benen, voeten en eventueel het gezicht) De massage wordt uitgevoerd met massage-olie op de blote huid.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?