Heb je altijd al gedroomd van van mooie en verzorgde nagels maar heb je deze niet van jezelf? Breng dan een bezoek aan Amber Cares. Jouw vingernagels worden hier prachtig verzorgd door eigenaresse Amber. Kies voor gelnagels of laat jouw eigen nagels versieren met een mooie lak. Voor een complete verzorgde uitstraling kun je hier ook kiezen uit een mooie manicure of pedicure. Op deze wijze kun je wekenlang genieten van mooie handen.

Acryl Nagels

Acrylnagels bestaan uit een vloeistof en een poeder. Samen vormen deze twee een vloeibaar bolletje, waarmee je in korte tijd een nagel creëert. Als deze uitgehard is vijl je hem in de vorm van de nagel en zo krijg je een natuurlijk uitziende nagel, zonder hobbels en bobbels. Acrylnagels zijn duurzaam, ze gaan lang mee en zijn minder kwetsbaar.

Nail art

Met Nail-Art maak ik je nagels persoonlijk. Ze krijgen een eigen look, een finishing touch. Dit kunnen we doen door middel van nagellak, verf, stickers en strass steentjes, glitter en gekleurde gel- en acrylpoeder. Je moet dit overigens niet onderschatten, dit is handwerk en daardoor ook een kunstwerk op zich! De ‘finishing touch’ voor je kunstnagels en geeft ze een professionele uitstraling die niet onopgemerkt blijft.

Extra algemeen

Veel vrouwen willen lange nagels. Het lukt echter niet altijd om de nagels tot de gewenste lengte te laten groeien, omdat ze voortijdig afbreken of inscheuren. De nagelplaat bestaat uit vele dunne laagjes. Als de nagel onbeschermd is, kunnen deze lagen van elkaar loslaten zodat de nagelplaat zacht en breekbaar wordt. Door het zetten van acrylnagels heeft u twee voordelen in één. De nagelplaat wordt door deze nagels beschermd en u krijgt mooie afgewerkte nagels op de door u gewenste lengte, model en kleur.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?