Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Wat is een Ontspanningsmassage?

Je voelt je gestrest en gaat daardoor andere houdingen aannemen. Het is dan belangrijk dat het lichaam tot rust kan komen. Een regelmatige ontspanningsmassage kan een goede werking hebben op het lichaam.

Wat willen we ermee bereiken?

Het doel van de ontspanningsmassage is om het lichaam volledig tot rust te laten komen. Je krijgt het gevoel dat je totaal ontspannen bent en dat je even alles los kunt laten. Opgebouwde spanningen vallen hiermee weg waardoor je op het moment, en de dagen/weken erna meer rust in het lichaam zult ervaren.

-Door de massage wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor afvalstoffen sneller afgevoerd worden.

-Het herstellen van de spierspanning.

-Losmaken van de verkrampte spieren, en eventuele knopen die zich door de stress gevormd hebben.

-Verbeteren van de spieren die erg onder spanning staan.

Een ontspanningsmassage kan ik iedereen aanraden. Ook als je niet gestrest bent is het toch heerlijk om even een momentje voor jezelf te hebben. Rustig liggen met een heerlijk zen muziekje op de achtergrond en genieten van de massage.

Nagellak kleuren van het herfst seizoen

De nagellak kleuren van het herfst seizoen

• Nude : Deze kleur is altijd terug te vinden. De nude kleur past bij alle outfits en is niet al te opvallend. Helemaal geschikt voor mensen die van rustige tinten houden. Nude kleuren zijn bijvoorbeeld roze, beige, taupe etc.

• Pink : Roze is de kleur van dit jaar en dit zien we terug op de nagels. Zachtroze dat een hele vrouwelijke uitstraling geeft en met veel outfits te combineren is.

• Klassiek rood : Deze kleur zal altijd een van de favoriete blijven. De dieprode kleur geeft een chique uitstraling en staat bij alles. Je zal er geen spijt van krijgen als je gaat voor deze kleur.

• Metallic : De trend is niet alleen terug te zien in onze kleding, ook op het gebied van beauty is metallic helemaal in. Metallic is een poeder dat aangebracht wordt op een onder kleur bijvoorbeeld grijs of goud. Hierdoor krijg je de metallic laag te zien. Hoe erg de metallic aanwezig is ligt aan de kleur die eronder is aangebracht.

Kiara Sky Dip System

Krijg als klant sterkere, licht van gewicht en natuurlijke nagels met het Kiara Sky Dip System. Bij deze methode gebruiken we een dip poeder die het nagelbed niet beschadigd. Samengesteld zonder agressieve chemicaliën en bevat complexe ingrediënten dat het weerhoud van het chippen, te verkleuren en lifting van de nagels. Of je wilt gaan voor een French manicure of gellak, alles is mogelijk bij dit systeem.

De voordelen van het Kiara Sky Dip system zijn:

  • Sterk van structuur
  • Geurvrij, omdat het systeem een hechtmiddel in plaats van Acryl monomeren gebruikt.
  • Lichtgewicht, het resultaat geeft een natuurlijk dunne nagel.
  • Kleur, alle kleuren gellak kunnen toegepast worden. Ook kan de kleur van het poeder zelf behouden worden.
  • Veelzijdig, het kan worden aangebracht op alle soorten nagels, zowel op tips als de natuurlijke nagel.

Kortom: Kiara Sky Dip System is voor iedereen een aanrader. Het is leuk om weer eens wat nieuws te proberen. Mensen die Acryl erg vinden stinken of het benauwd krijgen van de geur kunnen op deze manier toch genieten van Acrylnagels.